Trainee NDO- inspecteur

Solliciteer nu

Trainee NDO- inspecteur

Bij Werken bij TEAM Netherlands zijn we op zoek naar een Trainee NDO- inspecteur om ons team te komen versterken.
Full-time · Roosendaal

Wat zoeken wij

Een enthousiaste kandidaat met passie voor techniek, kwaliteit en veiligheid, die houd van een avontuur en diversiteit.

Ben je bereid doormiddel van scholing jezelf te ontwikkelen als zelfstandig NDO-er dan ben jij onze kandidaat waar naar we op zoek zijn.

Wat is Niet Destructief Onderzoek

Niet Destructief onderzoek wordt gebruikt om de kwaliteit van een object te onderzoeken zonder dat het object daarbij wordt beschadigd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het detecteren lasfouten en/ of vermoeiingscheuren in lasnaden, of het in kaart brengen van corrosieschades en wanddikte afnames van leidingwerk en tankconstructies.

Het onderzoek gebeurd middels gespecialiseerde en interessante technieken waarbij gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld ultrasoon geluid, magnetische velden en röntgen stralen.

Wat ga je bij ons doen

Het eerste anderhalf jaar van je trainee-ship doorloop je een opleidingstraject waarbij je in het werkveld wordt begeleid door een mentor. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je als zelfstandig onderzoeker dagdagelijks werkzaamheden uitvoert op verschillende werklocaties.

Je zult dan verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de NDO werkzaamheden, en je draagt ook zorg voor duidelijke digitale verslaglegging van de onderzoeksresultaten en communicatie met onze opdrachtgever.

Werken bij TEAM

Hoewel je als onze onderzoeker vaak zelfstandig op locatie werkt, sta je bij TEAM nooit alleen. Het saamhorigheidsgevoel onder collega’s is erg groot. Met z’n allen zorgen we ervoor dat de klant goed en op tijd wordt geholpen. Die grote gedrevenheid en motivatie om elkaar te ondersteunen, werkt aanstekelijk. We zijn weliswaar geen familiebedrijf, maar onze manier van samenwerken is daar nog steeds goed mee te vergelijken.

Perspectief

Werk moet iedere dag opnieuw leuk en uitdagend zijn, wij bieden je een carrière met perspectief. Als bedrijf hebben we een duidelijk visie waar we over vijf jaar willen staan, hierdoor kunnen we voor jou ook een stip op de horizon zetten. We creëren graag nieuwe kansen en geven jou de mogelijkheid om zelf je toekomst vorm te geven.  

Wat vinden wij belangrijk 

  • Een afgeronde MBO niveau 4-opleiding of gelijkwaardig,
  • Je bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen,
  • Communicatief vaardig en straalt enthousiasme uit,
  • Passie voor techniek, kwaliteit en veiligheid,
  • In het bezit van rijbewijs B. 

Wij bieden

  • Een avontuurlijke en afwisselende baan binnen een enthousiast team van medewerkers.
  • Ontwikkel mogelijkheden binnen een groeiende dynamische organisatie.
  • En uiteraard marktconform salaris  

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Trainee NDO- inspecteur? Dan horen we graag van je!