Ervaren NDO'er

Solliciteer nu

GEZOCHT NDO-er

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wil je jezelf verder ontwikkelen bij een gezellig en ambitieus bedrijf? Ons bedrijf Team Industrial Services zoekt een enthousiaste NDO’ er met passie voor techniek, kwaliteit en veiligheid, die ons TEAM wil komen versterken.

Ben jij in het bezit van één of meerdere NDO certificaten, of bereid om extra certificaten te behalen, dan ben jij de kandidaat waar we naar op zoek zijn! Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Full-time · Rotterdam

Wat ga je bij ons doen

Als zelfstandig NDO'er voer je werkzaamheden uit op wisselende werklocaties bij diverse opdrachtgevers. Als niet destructief onderzoeker werk je bij Team met de nieuwste apparatuur. Je ontvangt dagdagelijks van onze centrale planning een digital werkpakket waarmee je op pad kunt gaan naar onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden, en draagt zorg voor duidelijke digitale verslaglegging van de onderzoeksresultaten en communicatie met onze opdrachtgever.

Als NDO'er krijg je veel vrijheid Je hebt een grote mate van vrijheid maar dit vereist uiteraard ook een zelfstandige onafhankelijke houding waarbij klanttevredenheid op nummer 1 staat.

Werken bij TEAM

Hoewel je als onze onderzoeker vaak zelfstandig op locatie werkt, sta je bij TEAM nooit alleen. Het saamhorigheidsgevoel onder collega’s is erg groot. Met z’n allen zorgen we ervoor dat de klant goed en op tijd wordt geholpen. Die grote gedrevenheid en motivatie om elkaar te ondersteunen, werkt aanstekelijk. We zijn weliswaar geen familiebedrijf, maar onze manier van samenwerken is daar nog steeds goed mee te vergelijken.

Perspectief

Werk moet iedere dag opnieuw leuk en uitdagend zijn, wij bieden je een carrière met perspectief. Als bedrijf hebben we een duidelijk visie waar we over vijf jaar willen staan, hierdoor kunnen we voor jou ook een stip op de horizon zetten.

We creëren graag nieuwe kansen en geven jou de mogelijkheid om zelf je toekomst vorm te geven.

Heb je passie voor de techniek? Dan zijn er diverse mogelijkheden om door te stromen naar onze afdeling geavanceerd onderzoek of zelfs opgeleid worden tot Level 3 Engineer. Of ben je juist de persoon die graag in contact staat met klanten en collega’s, dan is wellicht een coördinerende functie een mooie volgende stap in je carrière.  

Wat vinden wij belangrijk

  • Een afgeronde MBO niveau 4-opleiding of gelijkwaardig,
  • Je beschikt over één of meerdere NDO certificaten.
  • Je bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen.
  • Communicatief vaardig en straalt enthousiasme uit;
  • In het bezit van rijbewijs B. 

Wij bieden

  • Een avontuurlijke en afwisselende baan binnen een enthousiast team van medewerkers.
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen een groeiende dynamische organisatie.
  • En uiteraard een marktconform salaris. 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als ervaren NDO'er? Dan horen we graag van je! TEAM een toekomst met perspectief!